Entegre Rapor 2022
ANA SAYFA | EN
Rapor Hakkında

Tofaş, hazırladığı bu entegre rapor ile faaliyet ve hedeflerini en güncel bilgiler doğrultusunda paydaşlarına sunmayı amaçlamaktadır. Bu yıl ilk kez yayımlanan entegre raporda, sürdürülebilirlik alanında çalışmaları şekillendiren çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim (ÇSY) yaklaşımı önceliklendirilerek ele alınmıştır. Raporda, 2022 yılı içerisindeki tüm küresel operasyonlar hem ÇSY hem de Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında etkileri ve katkıları, sürdürülebilirlik alanındaki performansı ve hedefleri temel alarak, tüm paydaşlarla şeffaf bir şekilde paylaşılmaktadır.

GRI standartlarına göre hazırlanan bu raporun kapsamı, Tofaş’ın 1 Ocak 2022- 31 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirdiği faaliyetler olarak belirlenmiştir. Koç Fiat Kredi Finansman A.Ş. ve Fer Mas Oto Ticaret A.Ş. ortaklığına sahip olan Tofaş’ın entegre raporu yalnızca Tofaş’ın kendisine ait verileri kapsamaktadır.

Raporda yer alan seçili ÇSY göstergelerinin yetkili kuruluşlar tarafından doğrulaması gerçekleştirilmiştir. Doğrulama detayları raporun ekinde yer almaktadır.

Sürdürülebilirlik yolcuğumuz ile ilgili değerli görüş ve düşüncülerinizi bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyarız: sustainability@tofas.com.tr

GRI 2-2 , 2-3, 207-4