Entegre Rapor 2022
ANA SAYFA | EN
2022 Yılındaki Başarı ve Ödüller

İHRACAT ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen “İhracatın Güçlü Kadınları” ödül töreninde, Türkiye geneli ihracat şampiyonu kuruluşları sıralamasında 7’nci sırada yer alan Tofaş’ın ödülünü Tofaş’ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Tonbul teslim aldı.

AKILLI ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ’NE BAKANLIKTAN ÖDÜL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın düzenlediği Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda “Boyahane Akıllı Enerji Yönetim Sistemi” projesi 1’incilik elde etti.

BURSA’DA EN ÇOK PATENT BAŞVURUSU TOFAŞ’TAN

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KOBİ’lere yönelik mülkiyet haklarının yönetimini teşvik etmek amacıyla, bu alanda başarı gösteren firmalar ödüllendirildi. Tofaş 2017-2021 yılları arasında yaptığı patent başvurularıyla Türkiye’nin sınai mülkiyet sisteminin gelişimine sağladığı katkılardan dolayı “Bursa İli Patent Başvurusu 1’incisi” ödülüne layık görüldü.

AKILLI KAMPANYA YÖNETİM SİSTEMİ GEAR UP’A 3 ÖDÜL

Tofaş’ın akıllı kampanya yönetim sistemi “Gear Up”, Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin “Veri Temelli Sadakat Uygulamaları” kategorisinde 1’incilik, “Yenilikçi Veri ve İleri Analitik Kullanımı” ile “Veriden Değer Yaratma” kategorilerinde ise 2’ncilik ödülüne layık görüldü.

OGD’DEN EGEA HYBRID LANSMANI VE FIAT CONNECT’E ÖDÜL

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından 7’ncisi düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasında, OGD üyesi 64 otomotiv gazetecisinin oylarıyla bu yıl ilk kez verilen “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü Tofaş’ın Çanakkale’de gerçekleştirdiği “Fiat Egea Hybrid Lansmanı” kazandı. “İnovasyon” ödülünün sahibi ise Tofaş’ın “Fiat Connect” uygulaması oldu.

CX AWARDS’TAN FIAT CONNECT’E ALTIN ÖDÜL

“Fiat Connect” uygulaması, Turkey Customer Experience Awards “Müşteri Büyüme Stratejisi” kategorisinde altın ödüle layık görüldü ve kendi kategorisinde ödüle layık görülen tek ürün oldu.

FIAT CONNECT’İN YENİ ÖZELLİĞİNE IDC’DEN ÖDÜL

Fiat Connect uygulaması, International Data Corporation (IDC) tarafından düzenlenen IDC Turkey DX Awards 2022’de “Future of Digital Innovation (Dijital İnovasyonun Geleceği)” kategorisinde “İkinci El Dinamik Değerleme” fonksiyonuyla 1’incilik ödülünün sahibi oldu.

FIAT’A KRİSTAL ELMA’DA BÜYÜK ÖDÜL

Fiat markası “Panda Dere Tepe Türküler” radyo projesi ile 34’üncü Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri’nde 2 Kristal Elma ve 1 Büyük Ödül kazandı.

ALFA ROMEO ONLINE’A ALTIN ÖRÜMCEK

Alfa Romeo müşterilerine modelleri konfigüre etme olanağı tanıyan ve dijital satış deneyimi sunan Alfa Romeo Online, Altın Örümcek Ödülleri “Otomotiv” kategorisinde 3’üncülük ödülü almaya hak kazandı.

JEEP’E KRİSTAL ELMA VE FELİS ÖDÜLLERİ

Jeep markası “Jeep Çengel Bulmaca” çalışması ile Kristal Elma Ödülleri’nde Gümüş Kristal ödülün sahibi oldu. Jeep markası ayrıca, “Jeep Çık” iletişim çalışması ile Kristal Elma Ödülleri’nde Kristal Ödül, Felis Ödülleri’nde ise “Print & Publishing” kategorisinde ödüle layık görüldü.

JEEP’E ODD’DEN ÖDÜL

Jeep “Jeep Çengel Bulmaca” kampanyası ile Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından 13’üncüsü düzenlenen ODMD Satış ve İletişim Ödülleri 2022 Gladyatörleri’nde “Yılın Gazete Uygulaması” ödülüne layık görüldü.

ÇSY Alanındaki Başarılar ve Ödüller

MESS İŞ GÜVENLİĞİNİN YILDIZLARI YARIŞMASINDAN TOFAŞ’A ÖDÜL

Tofaş “VR Forklift Simülatörü” projesi ile, MESS İş Güvenliğinin Yıldızları Yarışması “İletişimde Yenilikçiler” kategorisinde en iyi 3 fabrika arasında yer aldı.

BURSA’DA EN YÜKSEK İSTİHDAM TOFAŞ’TA

Tofaş, 2021 yılında Bursa’nın en yüksek istihdam sağlayan şirketi oldu.

TOFAŞ’IN YENİLİKÇİ ÖĞRENME VE GELİŞİM ÇÖZÜMLERİNE ULUSLARARASI 2 ÖDÜL

Tofaş Akademi’nin hayata geçirdiği “Bir Bilene Sor” programı, Stevie Awards for Great Employers ödüllerinde “Mentorluk Programı - Koçluk ve Mentorluk” kategorisinde gümüş ödüle layık görülürken, “Çeviklik Koçu Sertifikasyon Programı” ise “Sertifikasyon Programları” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

“BİR BİLENE SOR” PROGRAMINA EMCC’DEN 2 ÖDÜL

Tofaş Akademi’nin hayata geçirdiği “Bir Bilene Sor (BBS)” mentorluk programı, Avrupa Mentorluk ve Koçluk Konseyi (EMCC) akreditasyon ödüllerinde, “Mentorluk ve Koçluk Programları Uluslararası Standartları (ISMCP)” gümüş ödülünü alırken, “Bir Bilene Sor (BBS)” mentorluk eğitimi ise EQA Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü.