2018 Sürdürülebilirlik Raporu
EN
Menu
Sosyal Yaşam

Çalışanlarımızın motivasyonlarını artırmak, iş yaşamlarını sosyal faaliyetlerle de zenginleştirmek amacıyla çeşitli sosyal olanaklar, aktivite ve fırsatlar sunuyoruz. Tofaş çalışanlarının gönüllülük esasıyla oluşturdukları 16 kulüp ve 15 spor dalında yer alan takımlar, 2018 yılında da faaliyetlerini aktif olarak sürdürmüşlerdir.

Çalışanlardan oluşan futbol, voleybol, basketbol, tenis, bowling, satranç, yüzme, atletizm, masa tenisi, bisiklet ve yelken takımları, her yıl düzenlenen Koç Spor Şenliği’nde ve şirketler arası organizasyonlarda yer almaktadır.

Mustafa V. Koç Spor Salonu içerisinde bulunan fitness salonu, basketbol sahaları ve masa tenisi alanı sporseverlere hizmet sunmaktadır. Tofaş Spor Kulübü, çalışan çocukları için basketbol, futbol, voleybol ve yüzme branşlarında spor olanakları sağlamaktadır. İstanbul Genel Merkez’de de bütün çalışanların kullanımına açık bir spor salonu bulunmaktadır.

Her yıl ortalama 300 kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda etkinlik düzenlenmekte; konser, sergi, gösteri ve konferansları içeren bu etkinliklere 50 binin üzerinde çalışan ve yakını katılım sağlamaktadır.

Tüm çalışanlar ve aileleri yılda bir kez düzenlenen Tofaş Günü’nde bir araya gelerek büyük bir aile olmanın mutluluğunu paylaşmaktadır. Tofaş Fabrikası’nda bulunan sosyal tesisler 2018 yılında yenilenerek çalışanlara ve ailelerine ev sahipliği yapmaya devam etmiştir.