2021 Sürdürülebilirlik Raporu
ANA SAYFA | EN
Rapor Hakkında

Hazırladığımız sürdürülebilirlik raporu ile faaliyet ve hedeflerimizi en güncel bilgiler doğrultusunda paydaşlarımıza sunmayı amaçlıyoruz. Bu yıl dokuzuncusunu yayımladığımız raporumuzda, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarımızı şekillendiren çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim (ESG) yaklaşımımızı önceliklendirerek ele aldık. Raporda, 2021 yılı içerisindeki tüm küresel operasyonlarımızı hem ESG hem de Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında etkilerimizi ve katkılarımızı, sürdürülebilirlik alanındaki performansımızı ve hedeflerimizi temel alarak, tüm paydaşlarımızla şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz.

GRI Standartlarının “temel” seçeneğine göre hazırladığımız bu raporun kapsamı, Tofaş’ın 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiği faaliyetler olarak belirlenmiştir. Yıllık olarak hazırladığımız sürdürülebilirlik raporlarının bir önceki versiyonunu 2021 yılında yayımladık. Koç Fiat Kredi Finansman A.Ş. ve Fer Mas Oto Ticaret A.Ş. ortaklığına sahip olan Tofaş’ın sürdürülebilirlik raporu yalnızca Tofaş’ın kendisine ait verileri kapsamaktadır. Bu raporda yer alan kurumsal karbon ayak izi verilerinin yetkili kuruluşlar tarafından doğrulaması gerçekleştirilmiştir.

Sürdürülebilirlik yolcuğumuz ile ilgili değerli görüş ve düşüncülerinizi bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyarız: sustainability@tofas.com.tr