2020 Sürdürülebilirlik Raporu
ANA SAYFA | EN
Çalışma Ortamı

En önemli kaynağımız olan çalışanlarımızın, tecrübe ve yaratıcılık ile şekillenen günümüz rekabet koşullarına hızlı uyum sağlamasını öncü bir şirket olmak açısından önemsiyoruz. Çalışma ortamımızın insan haklarının gözetildiği, adil, eşitlikçi, katılımcı olmasını ve aynı zamanda saygı ve güven odaklı ilişkilerin hâkim olduğu, sosyal yaşama değer katan, sağlıklı ve güvenli bir yer olması için çaba sarf ediyoruz. Çalışanlarımıza verdiğimiz değer gereği yetenek ve performans yönetimi uygulamalarımızla kişisel ve mesleki becerilerini geliştirmelerini destekliyoruz. Çalışanlarımızın kişisel ve mesleki gelişimine verdiğimiz önem ve yarattığımız çalışma ortamıyla; yenilikçi, yaratıcı, çok yönlü, yetkin profesyonellerin tercih ettiği bir iş yeri olmayı hedefliyoruz. 

Tofaş, koronavirüs sürecinde aldığı önlemler ve uyguladığı hijyen standartları doğrultusunda, Temmuz ayında “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” alan işletmeler arasında yer aldı.

Tofaş, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile “Güvenli Hizmet Sertifikası” iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, üretimden servise kadar olan tüm süreçlerde sağlık önlemlerinin ön planda tutulmasını ve belgelendirilmesini kapsıyor.