2020 Sürdürülebilirlik Raporu
ANA SAYFA | EN
Yetkili Bayi ve Servis Ağı

Bayilerimizle uzun soluklu ve güvene dayalı iş ilişkileri kuruyoruz. Gelişmiş lojistik ve dağıtım yetkinliğimiz, satış sonrası hizmet olanaklarımız ile müşterilerimizin memnuniyet düzeyini artıran bir etki yaratıyoruz.

Temsil ettiğimiz markaların bayi ağı satış, servis, yedek parça olarak yapılandırılmıştır. Tofaş bayi ağının tamamına yakını entegre tesis olarak müşterilere hizmet vermektedir. 3S olarak tanımlanan bu bayi ağı yapısı, aynı alanda sıfır araç satışı ve satış sonrası hizmetleri birlikte sunmaktadır. Bunun yanı sıra kasko, trafik sigortası, araç kredisi gibi hizmetler de birçok Tofaş bayisinde müşterilere sunulan hizmetler arasındadır. Fiat, Alfa Romeo ve Jeep® markalarına hizmet veren Tofaş bayi ağında 2020 yılı itibarıyla, 71 adet Fiat, 18 adet Alfa Romeo-Jeep® ana bayisi bulunmaktadır. Toplam 97 satış ve 126 servis noktasıyla hizmet veren Fiat markası, satış ve servis yaygınlığı bakımından Türkiye’de ilk üç marka arasında yer almaktadır.

2020 yılında, Fiat, Alfa Romeo ve Jeep® markalarımızın satış, satış sonrası ve müşteri ilgi merkezi; yedek parça alanında faaliyet gösteren Magneti Marelli ve Opar bünyesindeki yaklaşık 5.500 çalışanın gelişimi için eğitim yönetim sistemi, yeni nesil teknolojiye uygun olarak güncellenmiştir. Ayrıca Satış Okulu, Servis Okulu gibi programlar ve Gururla Fiat’lıyım, Keşif Günleri gibi organizasyonlar ile karma eğitim metodu kullanılarak bayi çalışanlarına yönelik teknik ve davranışsal gelişim faaliyetleri düzenlenmiştir.